Bemutatkozunk - Tevékenység

OKTATÁS:

Nyelvek:

ANGOL-MAGYAR, mint idegennyelv - NÉMET
 • Jelenleg az angolra fektetjük a fő hangsúlyt, a piaci igényeknek megfelelően. Köznyelvi és szaknyelvi tanfolyamok rendkívül széles skáláját kínáljuk a felnőtteknek, emellett gyermek csoportjaink is nagy népszerűségnek örvendenek. A magyar, mint idegennyelv sláger a Győrben és környékén működő multinacionális cégek külföldi munkatársai körében, főleg egy- és kétszemélyes tanfolyamok formájában. Német tanfolyamokat korlátozott számban indítunk. Egyéb nyelvek bevezetését is tervezzük a jövőben, a kereslet alakulásától függően.

Szintek:

KEZDŐTŐL HALADÓIG 7 szint
 • Rendkívül fontosnak tartjuk a fokozatosság elvének betartását a nyelvtanulás folyamatában.Éppen ezért tudatosítjuk a jelentkezőkben, hogy egy bizonyos szintü csoportban honnan-hová fognak eljutni, valamint azt is, hogy végső céljukat hogyan, mennyi idő alatt érhetik el. A "Csontkezdő", mint a neve is mutatja, teljesen az alapokról indul, bátran jelentkezhetnek, akik még soha nem tanultak angolul Ezt követően még legalább 6 tanfolyam elvégzése szükséges ahhoz, hogy a résztvevők eljussanak középfokú vizsgaszintig. Haladó nyelvtanulók számára szintentartó, felsőfokú előkészítő és szakmai nyelvtanfolyamokat hirdetünk. Valamennyi szintünk önálló egység, elvégzésekor abbahagyható és a későbbiekben bármikor folytatható.

Szintfelmérés

INGYENES, nincs regisztrációs díj
 • Minden tanfolyam záróvizsgával (írásbeli és szóbeli) végződik, az írásbeli teszt egyben szintfelmérőül is szolgál a következő szinthez csatlakozni szándékozók részére. Nyitvatartási időben bármikor lehet szintfelmérő tesztet írni (kb 20 perc), előzetes megbeszélés alapján szóbeli szintfelmérést is végzünk. A szintfelmérést megelőzően elbeszélgetünk a jelentkezővel a nyelvi előéletéről, céljairól, időbeosztásáról, s mindezeket figyelembe véve ajánlunk számára megfelelő képzési formát.

Korosztály

GYERMEKEK: korosztályuknak megfelelően
 • Óvodás csoportjainkba olyan gyermekeket várunk, akik magyarul már beszélnek, tehát alsó korhatár nincs, a kommunikáció kialakulása gyermekenként változó. Általános iskolás csoportokat életkoruknak, nyelvtudásuknak és a szülők előzetesen közölt kívánságának megfelelően indítunk. ( Társalgó, alapfokú vizsga előkészítő, középiskolára felkészítő ) Középiskolásokat elsősorban érettségi-és nyelvvizsgákra készítünk fel egyénileg és csoportosan.

FELNŐTTEK: nincs felső korhatár
 • Mint ahogy soha nem lehet a nyelvtanulást elég korán elkezdeni, hitünk szerint soha nem túl késő belevágni egy idegen nyelv elsajátításába. Az esetek többségében sikerül úgy kialakítani az egyes csoportokat, hogy a kora miatt senkinek se kelljen gátlásokkal küzdenie.
Felnőttképzés

EGYSZEMÉLYES és CSOPORTOS
 • Nagyban függ a jelentkező céljaitól elfoglaltságától anyagi lehetőségeitől, hogy egyszemélyes, vagy csoportos tanfolyamot választ-e. Csoportos tanfolyamainkat általában heti 2X2 órában, meghatározott napokon délelőtti, délutáni, illetve esti időpontokban tartjuk . Egyszemélyes foglakozások tekintetében rugalmasan alkalmazkodunk a partnerünk egyéni elvárásaihoz. (Időpontok, speciális célok, haladás üteme ).
Vállalatok / cégek

Kihelyezett és belső
 • Vállalatok számára ajánlunk:
 • - kihelyezett tanfolyamot, saját telephelyükön
 • - céges tanfolyamot, az Olga nyelvtanodája épületében, kizárólag a cégük dolgozói részére
 • - bekapcsolódási lehetőséget az Olga nyelvtanodája belső csoportjaiba
 • - egyszemélyes tanfolyamot tetszőleges színhelyen
Tanfolyam jellege

TÁRSALGÁS és VIZSGAELŐKÉSZÍTÉS
 • Társalgás:
  kezdőtől erős haladó szintig tartó képzési forma, melynek fő célja nem elsősorban a sikeres nyelvvizsga, hanem a tanultak aktív használata a gyakorlatban: munkában, utazáskor, kapcsolattartásnál.
  Nyelvvizsgára előkészítés:
  • alapfokú kétnyelvü (Origó)
  • közép-és felsőfokú kétnyelvű (Origó, Euro, BME )
  • közép-és felsőfokú egynyelvű ( Cambridge, TELC, TOEFL)
  • közép-és felsőfokú gazdasági nyelvvizsga
  Érettségi vizsgára felkészítés:
  • közép-és emeltszintű
Időpontok

HAJNALI - DÉLELŐTTI - DÉLUTÁNI -ESTI-HÉTVÉGI
 • A csoportos tanfolyamok zöme a délutáni és esti órákban zajlik, de önszerveződő és egyszemélyes tanfolyamok esetén - igény szerint - ettől jelentősen eltérünk.

  Hajnali (6.30-8.00) - Olyanok preferálják, akik soha nem tudják előre, mikor tudnak elszabadulni a munkahelyükről
  Reggeli (8.15-9.50) és délelőtti (10.15-11.50) - kötetlen munkaidővel rendelkezők, vállalkozók, GYED-en és GYES-en lévők választják
  Kora délutáni 13.00-16.00) - főleg diákoknak fenntartva, suli után
  Délutáni (16.30-18.05 ) és esti (18.20-19.55) a legkeresettebb időpontok
  Szombat délelőtti - van, aki csak hétvégén ér rá ill. tartózkodik Győrben

FORDÍTÁS:


Fordítás
 • Partnereink részére esetenként vállalunk fordítást, angolról magyarra és magyarról angolra, szakszöveget is, szükség esetén anyanyelvi lektorálást is biztosítunk.

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>