Szülők figyelmébe - Szülők mondták
 
Péter
"A mai világban fontos, hogy a gyermek megismerkedjen az anyanyelvén kívül is nyelvekkel, hiszen így később is sokkal könnyebb dolga lesz a nyelvtanulással. Az Olga nyelvtanodája, családias környezetével alkalmas kisgyermekek tanítására is."
Hetyeiné Lugosi Johanna, Péter édesanyja
 
Zénó
"A gyerekek minél korábban kerülnek kapcsolatba egy idegen nyelvvel, annál könnyebben sajátítják el azt."
Zénó édesanyja
 
Tirza
"Kisgyermekként könnyedén, és játszva sajátít el egy második nyelvet"
Szidi, Tirza édesanyja
 
Péter
Szia Olgi!

Lili nevében írok Nektek (ő diktálta):
"Kedves Böbe!

Nagyon jó az órád és szeretlek! Nagyon Sokat tanulok Veled. Várom már az órát, jó veletek játszani! Puszi: Lili"

A múlt héten egyébként Lili annyira benne volt az angolban, hogy örömmel közölte, hogy ő még kedvenc kirándulóhelyünket, Lilafüred, nevét is tudja angolul. Majd elképesztő angolsággal kiejtette Lilafüred nevét úgy, hogy egy angol se tette volna jobban. Ez ám a siker!
Ildi, Lili édesanyja
 
Dia Dani
"Az angol nyelvtudásomat itt, az Olga nyelvtanodájában sajátítottam el, és jelenleg is itt tanulok. Ezért a gyermekeimet is ide hozom angolt tanulni. Az első óra után azt mondták, hogy legközelebb is szeretnének jönni. Játékosan tanulnak és nagyon jó az órák hangulata. Már a hét derekán azt kérdezik tőlem, "Mikor megyünk angolra?" A mai világban elengedhetetlen egy idegen nyelv ismerete."
Évi, Dia és Dani édesanyja
 
Jázmin
"A kisfiam 4 éves lesz, és fontosnak tartom, hogy már most megismerkedjen az idegen nyelvvel. Minél később kezdi el tanulni, annál nehezebb elsajátítani. Amíg kicsi, nem kell neki tanulni, mégis megjegyzi a szavakat, kifejezéseket, és természetesen használja. Késöbb, ha felnő, több lehetősége lesz az életben."
Soós Edina, Kovács Martin édesanyja
 
Jázmin
"Miért szeretnénk mi, szülök, hogy a gyermekünk angolt tanuljon?
  • Távlati cél: középszinten megtanulja a nyelvet.
  • Jelen: ismerjen meg minél több angol verset, éneket. Tanulja meg az alapvető dolgokat, pl. köszönés, tudjon kérni, megköszönni dolgokat.
  • Ismerjen meg több embert, több gyereket a nyelv kapcsán.
  • Szeresse meg a nyelvet és ne érezze idegennek az angolt."
Jázmin édesanyja
 
Maja
"A lányom és a barátnői 2. éve járnak Olgihoz. Örömmel, játszva tanulják az angolt, könnyedén sajátítják el a nyelvi fordulatokat."
Szászné Gyomlai Margit, Maja édesanyja

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>