Szabi
A nyelviskolával, még az egyetemi évek alatt, nyári tanfolyamra jelentkezve kerültem kapcsolatba. Az egyetem második év végére alapfokú nyelvvizsga kellett, és ezért iratkoztam be intenzív kurzusra.

A nyári nyelvoktatás mindenkép hasznos volt, amit az is bizonyít, hogy sikerrel vettem az akadályt a nyelvvizsgán. Majd a középfokú nyelvvizsga elérésében is nagy szerepe volt az ott eltöltött tanfolyami időknek. Olgitól és a többi nyelvtanártól nagyon hasznos tanácsokat kaptam a nyelvvizsga sikeres elvégzéséhez.

A megszerzett nyelvtudásomat jelenleg munkahelyemen használom, és hetente egyszer tanfolyamra járok az Olga nyelvtanodájába az angol nyelv gyakorlása céljából. Ezen a tanfolyamon új barátokra is leltem.

Amikor új munkahelyet kellett keresnem, Olgi első kérésre segített, és nagyon hasznos tanácsokkal látott el. Pár napig hárommunkahely közül is válogathattam ennek is köszönhetően.

Olgi és Tibi nagyon kedves emberek, szünetekben teával és kávéval kinálnak minden tanítványt. Én ugyan nem szoktam fogyasztani, de ez nagyon kedves gesztus tőlük.

Szabi

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>