Nóra
Kedves Érdeklődő!

Én is így kezdtem mint te, jó pár hónappal ezelőtt. Minden létező nyelviskolát felhívtam, vagy a Neten kutakodtam. Néhány helyre személyesen is elmentem érdeklődni. Mivel nekem kivételes igényeim voltak a nyelvtanulással kapcsolatban, vagyis inkább úgy gondolom, hogy az volt a baj, hogy én szerettem volna meghatározni:
  • hogy mikor menjek a tanfolyamra, milyen időközönként,
  • házi feladat írásra nagyon kevés időm volt,
  • hogy hány fős csoportba szeretnék járni,
  • hogy nekem csak arra van szükségem, hogy minimális szókinccsel - ha külföldre utazom - el tudjak valamelyest boldogulni,
  • hogy házi vizsgán nem szeretnék részt venni.
Ezen "kevés" igényeimet, minden meglepődöttség nélkül, csak az Olga nyelvtanodája tudta számomra biztosítani.
Kedves, kötetlen fogadtatásban volt részem az első megbeszélésen.
Mindenre kiterjedően - még a tankönyv fajtájára is, melyből tanítani fognak az igényeimnek megfelelően - messzemenőkig kielégítő választ kaptam. Sőt, saját ismeretségi körömből megalapíthattam azt a csoportot, akikkel együtt tanulhattam. Így még kötetlenebb, vidámabb hangulatban teltek az órák. A szünetben egy kis csoki nasi, az agysejtek serkentésére, stb. Nagyon sokat nevettünk egymás bakijain.
És láss csodát! Mégis megírtam a házi teszteket, és a szóbeli vizsgán is részt vettem, nem kis meglepetésemre, nagyon jó eredménnyel.

Ha lazulva, könnyedén, jó kedvvel szeretnél angolul tanulni, szívből ajánlom Olgi Nyelviskoláját! Életkor nem számít.
Elutaztam külföldre, és nem adtak el. Nagyon jó érzés volt, hogy meg tudok szólalni angolul, és hogy valamelyest meg is értettem, hogy mit válaszolnak. Ez volt a célom a tanulással. Nem vágytam nyelvvizsgázni, csak meg akartam értetni magam egy külföldivel. Sikerült. Köszönöm Olgi!

Nóra

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>