Andrej (...)
... Körülbelül 2 évvel ezelött kezdtem el angolt tanulni Olgi néni nyelvsulijában. Az órák mindíg jó hangulatban teltek el,jó társaságban. Az,ahogy a diákjaihoz hozzááll...hát szerintem sok tanár tanulhatna tőle.
Bártfai Krisztina (...)
Számomra a nyelvtanulásban három dolog volt nagyon fontos: Hogy fejlődjön a tudásom, sikerüljön a vizsgám, és hogy ezek árán se vesszen el a nyelvtanulás szépsége. Az (akkori) Olga nyelvtanodában mindhárom kívánságom teljesült.
Debreczeni László (...)
Őszintén szólva, bár nagyon szeretek tanulni, nem nagyon szeretem az iskolákat. A személytelen, üzemszerűen működő "oktatási intézmények" helyett mindig jobban éreztem magam a személyes odafigyelést biztosító, családiasabb közegben. Az Olga nyelvtanodája ilyen hely.
Fábián György (...)
Olginál tanulni nem csupán a megszerzett tudást jelenti számomra az angol nyelvből. (Már ami megmaradt belőle, mert mostanában sajnos nem járok hozzá.) A családias légkör, a szigorú, de mégis emberszabású órák, a finom tea és kávé, no meg az, hogy akkor sem szidtak meg nagyon, ha nem írtam leckét véletlenül.
Hahn Katalin és Dr. Szakács Imre (...)
Mindketten több nyelvi kurzuson is részt vettünk Olga Nyelvtanodájában. Saját tapasztalataink alapján jó szívvel ajánljuk az iskolát mindazoknak, akik családias, bennsőséges hangulatú, "kiscsoportos", profi nyelviskolában szeretnék valamely idegen nyelvet elsajátítani.
Ihász Ancsa (...)
Olgánál remek a hangulat! Kedvesen fogadnak! Nagy a vendégszeretet! A kávé remek! Csak egy a bökkenö, tanulni kell, ha tudni akarsz!
Kiss Mari (...)
Közel 40 évesen kezdtem el angolt tanulni- orosz átképzősként, és Olgi volt az első évben a tanárunk. Két félév után nyár elején még egy intenzív 3 hetet is végigtanultunk. Mindez 1990-ben, az első szabad választás nyarán történt.
Németh Nándor (...)
Németh Nándornak hívnak, 50 éves múltam. Jelenleg egy német nagyvállalat magyarországi leányvállalatánál ügyvezető pozíciót töltök be.
Nóra (...)
Én is így kezdtem mint te, jó pár hónappal ezelőtt. Minden létező nyelviskolát felhívtam, vagy a Neten kutakodtam. Néhány helyre személyesen is elmentem érdeklődni.
Oláh Tibor (...)
Az Olga nyelvtanodában 2003 és 2006 között 6 szemesztert jártam végig. Kellemes környezetben 3-6 fős, többnyire kollégákból álló csoportokban, a mi elképzeléseinknek és időbeosztásunknak megfelelően kialakított tantervvel, biztosított volt, hogy azt tanulhattuk amire igazán szükségünk van.
Panker Gergő (...)
Szűk létszámű (3 főből álló) csoportban jártam heti két órát az Olga nyelvtanodájába anyanyelvű tanárhoz. Viszonylag hosszú ideig, ha jól emlékszem majdnem 1 évig (kisebb-nagyobb megszakításokkal) jártunk 2 osztálytársammal.
Páternoszter Piroska (...)
Páternoszter Piroska vagyok. Köztisztviselőként egyre nagyobb lett bennem az igény, hogy új nyelvet tanuljak. Kollégáim közül már többen jártak a Nyelvtanodába, amikor azon gondolkodtam, melyik iskolát válasszam az angol nyelv tanulásához. Így aztán természetes lett, hogy ebbe az iskolába mentem el.
Soós Éva (...)
"Szép nyelvet, kiváló tanárnál, kiváló társakkal, jó témákon át" - W.

Sós Éva, aki már büszke nagymama, s nagyon örül, hogy ezt a klubban /angolul/ elmesélheti... Különben a pszichológiai rendelés helyett is ajánlható...
Szabi (...)
A nyelviskolával, még az egyetemi évek alatt, nyári tanfolyamra jelentkezve kerültem kapcsolatba. Az egyetem második év végére alapfokú nyelvvizsga kellett, és ezért iratkoztam be intenzív kurzusra.
Szabó Ágnes (...)
Igen, itt összetalálkoztunk, mert eddig csak elmentünk egymás mellet. Most először éreztem, hogy az órán kapott tudást már másnap a munkámban hasznosíthatom.
Szabó Csilla (...)
Évek óta járok az Olga Nyelvtanodába, és a napi munka mellett bár nem egyszerű a nyelvtanulás, de mégis élvezem a "kikapcsolódást".
Szakács Zsuzsanna (...)
Az Olga Nyelvtanodának köszönhetően épp a jövő héten készülök Londonba pár napra. Igaz ez picit túlzás, hiszen most hozta így az élet, de angol nyelvtudás hiányában nem mertem volna nekivágni a kirándulásnak. Itt rövid idő (40 óra) alatt középfokú szintre hoztam a nyelvismeretemet, a szakmailag jól felkészült és nagyon segítőkész tanáromnak, Olginak köszönhetően.
Székely Ágota (...)
Egyik osztálytársam ajánlotta az Olga nyelvtanodáját, és így kezdtem el oda járni. Nagyon jól éreztem magam angol tanulás közben, amit eddig még nem tapasztaltam. Érdekes témákról beszélgettünk, amivel sokat bővült a szókincsünk és kifejezőkészségünk. Szünetben teáztunk és kekszet ropogtattunk.

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>