Vállalatoknak - Oktatási formák

Vállalatok számára ajánlunk

 • kihelyezett tanfolyamot, saját telephelyükön:
  Gépkocsival rendelkező tanáraink vállalnak oktatást Győrben és Győr körzetében is. A vállalat tevékenységével összefüggő szaknyelvi anyaggal bővített tanfolyamokat és 1-2 napos készségfejlesztő tréningeket ajánlunk.
 • céges tanfolyamot, az Olga nyelvtanodája épületében, kizárólag a cégük dolgozói részére:
  Amennyiben az Önök cégének így megfelelőbb, helyet
  biztosítunk saját oktatóközpontunkban az Önök munkatársainak nyelvi képzésére. Jól megközelíthető helyen, a Nádorváros belvárossal határos részén, ingyenes parkolási lehetőséggel. Az Önök tevékenységével kapcsolatos, szaknyelvi anyaggal bővített tanfolyamokat és 1-2 napos készségfejlesztő tréningeket ajánlunk.
 • bekapcsolódási lehetőséget az Olga nyelvtanodája belső csoportjaiba:
  Költségkímélő megoldásként javasoljuk az Önök cégének munkatársai részére a bekapcsolódási lehetőséget az általunk magánszemélyek részére meghirdetett különböző szintű és jellegű csoportjainkba, szint-és igényfelmérés alapján.
 • egyszemélyes tanfolyamot tetszőleges színhelyen:
  Az egyéni tanfolyamoknál fokozottan alkalmazkodunk a résztvevő céljaihoz, időbeosztásához, speciális elvárásaihoz. Vállaljuk általános és szakmai jellegű egy-kétszemélyes tanfolyamok vezetését. Különleges igényekre is nyitottak vagyunk ami a gyakoriságot, időpontokat, intenzitást, és a tananyagot illeti.

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>