Felnőtt képzés - Motiváció

Miért tanulnak a FELNŐTTEK idegen nyelveket?

Szerintünk ennek 3 fő oka van :
  • A jelentkezőnek használható nyelvtudásra van szüksége a jelenlegi munkahelyén, különben veszélybe kerül a pozíciója, esetleg saját cége van, és a tárgyalási szintű nyelvtudás hiánya előnytelen helyzetbe hozza a versenytársakkal szemben. Sokan kizárólag egy specifikus célt szeretnének elérni, sallangmentesen, csupán a témára koncentrálva: például felkészítés munkavállalási interjúra vagy utazás előtt az alapvető szituációkra, orvos-konferencián való részvételre, stb.
  • A második fő csoportba tartozik az a jelentkező, akinek létkérdés, hogy meghatározott időn belül egy meghatározott szintű és típusú akkreditált nyelvvizsga sikeres letételét tanúsító nyelvvizsga bizonyítvánnyal rendelkezzen. Ez azért létkérdés, mert előfeltétele lehet a diploma vagy valamely tudományos fokozat megszerzésének, egy előnyösebb beosztás vagy állás elnyerésének, nyelvpótléknak, stb.
  • Létezik egy, a méretét tekintve kisebb, de a nyelvtanítás szempontjából nagyon is jelentős csoport, "az angol nyelv szerelmesei", akik az angolt az angol kedvéért tanulják, minden stressztől és kényszertől mentesen. Az angol iránti szeretetük és tudásvágyuk nagy hajtóerő lehet bármely csoportban.

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>