Bemutatkozunk - Kezdetektől
Kezdetektől: álmodoztam arról, mit, hogyan csinálnék, ha egyszer lenne egy saját nyelviskolám, de egy percig sem gondoltam komolyan, hogy az álom valósággá válhat. Sokan vagyunk így álmainkkal, ugye?
Nos, 25 éve, októberben férjem így szólt: csináljuk meg együtt! Én kicsit akadékoskodtam: mi lesz, ha nem sikerül? Ő azt mondta, bízik bennem, vágjunk bele. Akkora már mindenféle nyelvoktatási módszert és formát áttanulmányoztam és kipróbáltam a gyakorlatban is, a vállalati tanfolyamoktól kezdve a főiskolai és középiskolai nyelvtanításon át egészen az óvodás angolig, de egy vállalkozás? Nagy kockázat! Másnap feladtunk egy fantázianév pályázatot, ennek eredményeképp már reménybeli tanítványok is jelentkeztek. Egy főiskolás fiatalember találta ki az "Olga nyelvtanodája" nevet egy velem készített interjút követően. Terveztünk, szerveztünk, intéztük a hivatalos ügyeket, kiváló tanárokat kértünk fel óraadónak, beszereztük a tananyagot, mindent előkészítettünk. 1995.január 2-án az én álomnyelviskolám beindult. Azóta volt sok szép és néhány kevésbé szép pillanatunk, de soha nem bántam meg, hogy a biztosat feladtam a bizonytalanért, hiszen elmondhatom magamról, amit kevesen: az a munkám, ami a szenvedélyem.

MOST MI A HELYZET?
Az Olga nyelvtanodája "Oktató és Oktatásszervező Betéti Társaság", főleg angol tanítással foglalkozunk, de az egyéb szolgáltatásainkról is beszámolunk a "Tevékenység" oldalon. Partnereink között vannak és voltak nagy és kis cégek, magánszemélyek: felnőttek és gyerekek. A beszélgetések és a közvélemény kutatásaink alapján tanítványaink néhány dolgot ki szoktak emelni velünk kapcsolatban, ami szerintük megkülönböztet minket a nyelvtanítással foglakozók nagy többségétől. Nos, ezt inkább tegyék meg ők a "Rólunk mondták" oldalon.

Program akkreditációval rendelkező, felnőttképzésre jogosult nyelviskolaként méltó partnerek vagyunk bármely cég és magánszemély számára.

Végezetül azzal a 3 szóval szeretném zárni bemutatkozásunkat, melyek kifejezik fő törekvéseinket. Egy kiváló művész-újságíró tanítványomat arra kértem, fogalmazza meg , miben áll az erősségünk. Ő így szólt egy angol órán:

MARADANDÓ NYELVTUDÁS - STRESSZMENTESEN

Köszönöm az érdeklődést
Olga

Tanítványoknak, barátoknak
Olgi

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>