Felnőtt képzés - Egyéni és csoportos

CSOPORTOS tanfolyamokat 7 szinten indítunk, különböző időpontokban.

A csoportlétszám kellemes: általában 6-7 fő. Ettől kívánságra eltérünk, önszerveződő csoportok (például baráti társaságok, kollégák, házastársak együtt jelentkezése) esetén.

A csoportos tanfolyamok előnye: érdekes embereket ismerhetünk meg, barátságok, üzleti kapcsolatok alakulnak ( sőt néha szerelmek szövődnek ! ) Sokat tanulhatunk csoporttársainktól, még a hibáikból is. Általában jobban tudjuk a választ arra a kérdésre, amit a tanár nem nekünk, hanem a szomszédunknak tesz fel, ugye? Fokozatosan hozzászokunk, hogy mások előtt is meg merünk szólalni az adott nyelven, ezáltal egyre magabiztosabbakká válunk. Színes, változatos tanulási forma.

EGYÉNI foglalkozást választanak, akik időbeosztásuk miatt heti rendszerességgel nem tudnának csoportba eljárni, vagy valami speciális célt tüztek ki maguknak ( például munkavállalási interjúra, konferenciára szeretnének felkészülni, vagy külföldi utazás előtt állnak, esetleg nagyon sürgős a nyelvvizsga letétele). Előfordul, hogy azért választja valaki az egyszemélyes tanfolyamot, mert egyszerűen hatékonyabbnak tartja ezt a nyelvtanulási formát.

Az egyéni tanfolyam előnye: a megrendelő igényeihez igazított a tananyag, az órák időpontja, az óraszám, az intenzitás. A résztvevő saját tempójában halad.

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>