Bemutatkozunk
Cégünk 12 éve hatékonyan működik a felnőtt idegennyelvi képzésben.
Fő profilunk: az ANGOL, NÉMET és MAGYAR, mint idegennyelv oktatása. Célunk kezdettől fogva az, hogy partnereink a lehető legoptimálisabb feltételek között érjék el az általuk kitűzött célokat, ezért a tananyag kiválasztásával és a megfelelő módszerek alkalmazásával igazodunk a megfogalmazott igényekhez.

Felnőttképzési Program Akkreditációval rendelkezünk. Módszertanilag és nyelvileg jól felkészült tanárok vezetik az egyes tanfolyamokat, jól átgondolt és megtervezett tanmenetek és a szakmai vezető instrukciói alapján. Alapvetően arra törekszünk, hogy az Európa Tanács nyelvi keretrendszerének megfelelő, színvonalas szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, megőrizve egyéni, senkivel össze ne téveszthető arculatunkat. A Program akkreditáció száma : PL-0247.

Specialitásaink: A hagyományos köznyelvi és szakmai ( pl.Business ) társalgási és vizsgaelőkészítő tanfolyamokon kívül sikereket értünk el újszerű, némiképp formabontó képzési módokkal,mint például rövid, "gyors segély" kurzusaink, melyek egy bizonyos céllal szerveződtek ( állásinterjú, konferencia, utazás előtt ). Egyéb tevékenységeink: fordítás, tolmácsolás, tankönyvírás és kiadás.

Program akkreditációval rendelkező, felnőttképzésre jogosult nyelviskolaként méltó partnerek vagyunk bármely cég és magánszemély számára.

Köszönjük figyelmét. Kérésre küldünk részletes tájékoztatót az Önt érdeklő témáról.

Jelentkezés nyelvtanfolyamra
*/?>